Bospad Het huisje staat op een bos perceel van ruim duizend vierkante meter. Het perceel is zonder hekwerken, slechts de terraszijde met tuin is afgerasterd. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed de andere 2 slaapkamers hebben een dubbelbed. De woonkamer heeft een open keuken en grenst aan het tuinterras waar veel vogels en eekhoorns te zien zijn.

Electra, gas, water, riool en wifi zijn aanwezig. Gas wordt gebruikt voor koken, warmwater en de centrale verwarming. Het huisje is recent van een nieuw dak en isolatie voorzien, alle ramen zijn dubbel glas. Energie kosten worden verrekend op basis van werkelijk verbruik tegen de dan geldende tarieven bij "Energie Van Ons".

Wij zijn liefhebbers van natuur, stilte en rust. Dat alles is terug te vinden in ons vakantiehuisje en de Gelderse Achterhoek. We wandelen, fietsen en zeilen veel. Als we zelf niet in het huisje zijn vinden we het leuk om anderen van de natuurbeleving rondom het Bospad te laten genieten.

Bospad staat in het buurtschap "Meddo" ten noordwesten van Winterswijk in de Achterhoek. Een wandeling vanuit het huisje door bos, weiland en veen brengt je in het midden van de natuurgebieden; Korenburgerveen (2km), Vragenderveen (1km) en Corlese veen (0,5km). Met een kwartiertje fietsen ben je in het centrum van Winterswijk. Supermarkten als Jumbo, Aldi, Lidl en Albert Heijn zijn snel bereikbaar. De bekende steengroeve van Winterswijk ligt op 10km afstand. Buurtschappen Ratum met Willinks Weust en Kotten aan de duitse grens liggen op nog geen 15km afstand evenals het Wooldse veen. Stuk voor stuk bijzondere natuurgebieden voor Nederland.Plattegrond van het huisje Woonkamer met open keuken.


Ook te vinden via: www.hurenvakantiehuisjes.nl